Ультраповерхнева обробка ґрунту

Ультраповерхнева обробка ґрунту

Ультраповерхнева обробка ґрунту із заглибленням до 3 см, це реальне досягнення компанії Väderstad. Використавши новітні технології, сталь високої якості марки V-55 шведського виробництва, яка має підвищену міцність і зносостійкість. Розробники виготовили диск CrossCutter для дискового культиватора Väderstad.


комбайни

Комбайни

Важливо пам'ятати, що техніка як і люди любить увагу.

Тому потрібно знати, що навіть не вірне зберігання комбайнів під час простою, може дорого коштувати.

На приклад платформи підбирача у 50% відмовляють...


зимова оранка

Зимова оранка

Австрійська компанія Pöttinger розробила новий спеціальний передплужник V6 для зимової оранки, він має продовгувату форму. Завдяки цьому V6 не потребує додаткових пристроїв для регулювання глибини обробки і рештки від збору врожаю та гній розподіляється рівномірно у ґрунті...


Програмне забезпечення для елеваторів

Програмне забезпечення для елеваторів

Світ невпинно розвивається, автоматизація є у всіх сферах діяльності людини. Тому не дивно, що великі підприємства намагаються автоматизувати своє виробництво. От і на елеваторах з’явилося програмне забезпечення для контрою за обладнанням.


Слабкі місця у зернометачах ЗМ

Слабкі місця у зернометачах ЗМ

Зернонавантажувачі ЗМ самохідні - одні з популярних технік на елеваторах і токах, вони зручні, і легкі у користування. За допомогою зернометача можна перевантажити велику кількість збіжжя,  до 155 тон за годину, на висоту до 6 м з дальністю викиду до 21 м. Але в них однакові слабкі місця, на які потрібно обов’язково звернути увагу.


Здоров’я ходової комбайна

Здоров’я ходової комбайна

Під час жнив, коли кипить робота інколи власники зволікають на деякі аспекти експлуатації техніки, особливо ходової частини. Здоров’я ходової комбайна також залежить від стану колес, як від передніх так і від задніх...


Скорочуємо втрати при зборі врожаю

Скорочуємо втрати при зборі врожаю

Ріпак індустріальна рослина і чим більше збереш тим вигідніше. Для того щоб скоротити втрати при зборі врожаю маємо зробити декілька обов’язкових кроків у цьому напрямку.


Що краще - гібриди чи чисті сорти

Що краще – гібриди чи чисті сорти

Ще 10 років тому, не було особливої різниці, який саме сорт сіяти, а в наш час різниця суттєва. Адже чисті сорти підходять для холодної, сніжної зими і вологої помірної весни. А нині, тепла і суха зима з різкими перепадами загрожує врожаю. Тому гібридні сорти підходять краще і можуть рости в екстремальних умовах...


Як скористатися стернею після жнив

Як скористатися стернею після жнив

У деяких регіонах України ґрунти страждають від недостатнього зволоження, не дивлячись на великі опади. Тому, як не скористатися стернею після жнив? Переробка стерні і залишків сільгоспкультур після збору врожаю позбавить вас трьох проблем. Це спосіб затримати вологу у ґрунті, знищити бур’ян і внести натуральні, природні добрива.


Як зробити ґрунт більш родючим ощадливо

Як зробити ґрунт більш родючим ощадливо

Як зробити ґрунт більш родючим ощадливо - є декілька не складних правил, яких потрібно дотримуватись і зможете збирати врожай за врожаєм.

Показник родючості складається з декількох показників :структура ґрунту, волога, запас поживних речовин і мінералів, і всі вони мають бути збалансованими.