Ультраповерхнева обробка ґрунту із заглибленням до 3 см, це реальне досягнення компанії Väderstad. Використавши новітні технології, сталь високої якості марки V-55 шведського виробництва, яка має підвищену міцність і зносостійкість. Розробники виготовили диск CrossCutter для дискового культиватора Väderstad.

Який має суттєві переваги перед звичайними дисками:

Ультраповерхнева обробка ґрунту Робоча глибина до 3 см.

Ширина обробітку 11,5 см, а через те, що диск кріпиться під нахилом 14° ця ширина збільшується до ≈13,5 см при стандарті 5 см.

Так, як диски розміщуються в шаховому порядку, то культиватор обробляє 100% площі.

Ультраповерхнева обробка ґрунту виконується на швидкості до 20 км/год і не потребує значних тягових зусиль.

Через це економиться паливо і час.

Завдяки таким параметрам диска CrossCutter мульчування та подрібнення відбувається рівномірно і бездоганно, що не можливо зробити із звичайним диском.
Диск CrossCutter культиватора Carrier Väderstad встановлюється на стійку, яка в свою чергу через гумові амортизатори кріпиться до рами.
CrossCutter виконує складне завдання, на невеличкій глибині мульчує і подрібнює стерню і сидеральні культури. Тим самим забезпечуючи землю зеленим добривом, яке багате на азот, білки, крохмаль, цукри та такі важливі мікроелементи. Завдяки такій роботі упереджується проростання бур’яну і насіння падалиці, через те, що не перемішується глибокі шари ґрунту і залишки рослин. Обробка цими дисками забезпечує оптимальне посівне ложе та зменшує ризик проблем з наступним врожаєм.

Тільки найкраще для наших клієнтів!

З повагою ТОВ ВІНАГРОТЕХ

Ультраповерхнева обробка ґрунтуУльтраповерхнева обробка ґрунтуУльтраповерхнева обробка ґрунту