Зимова оранка вже не є проблемою у наш час.

Зимова оранка

Австрійська компанія Pöttinger розробила новий спеціальний передплужник V6 для зимової оранки, він має продовгувату форму. Завдяки цьому V6 не потребує додаткових пристроїв для регулювання глибини обробки і рештки від збору врожаю та гній розподіляється рівномірно у ґрунті. Просто за допомиогою ексцентрика виставляється кут нахилу корпусів плуга перед застосуванням, це забеспечить потрібну глибину входу у ґрунт і якісну обробку.

Pöttinger Servo оборотні плуги напівнавісні призначені для обробки великих площ, встановлюються від 6 до 9 корпусів на трактори з потужністю максимум 360 кінських сил.

Мають гідромеханічний захист від каменів і підлаштовується під різні типи ґрунту. Кожний корпус має окремі компресор і може відхилятися на 40 см в сторону або в гору. Надійний підшипниковий вузол із спеціалізованим кріпленням забеспечать довгострокове користування, окремий компенсатор та центральне накопичення, плавне спрацювання збереже техніку від значних пошкоджень. Підпружинні дискові ножі проходять над камінням, що захищає їх від зламу. Гідропневматичні акумулятори надійно вмонтовані в середену.

Зимова оранка

Сиситема ERVO 6.50 NOVA має захистний механізм при винекнені перешкоди, як великі камені, плуг відкидається плавно чим захищає від пошкодження не тільки плуг але і трактор. При поверненні плуга у вихідне положення тиск постійно зростає чим дозволяє спокійнно обробляти навіть тяжкий, сухий і кам’янистий ґрунти.

В процесі тестування, розробниками Pöttinger, було вирішено використовувати поліпшену більш надійну сталь при виготовлені комплектуючих цільнолистових чи пластинчатих корпусів. Метал при цьому проходить наскрізне гартування для рівномірної твердості по всій площині листів і має вуглицеве покриття. Це забеспечить надійність Зимова оранкадеталей і міцність з’єднання при збиранні плуга. Завдяки такій обробці матеріалу польву дошку можна обертати 4 рази до повного зносу. Взагалі всі комплектуючі виготовлені із загартованої мілкозернистої сталі, які піддаються найбільшому зносу виготовляють товщиною 8мм і встановлюються на цільнолистових корпусах. Долота виготовляють оборотними з борованої сталі, це додає строк використання і надійну роботу плуга на всіх ґрунтах. Леміши також виготовляють із загартованої борованої сталі з розшириними зонами зносу, мають товщину 11мм це збільшує строк використання на 50%. Крпус плуга має спеціалізоване вуглицеве покриття 2,3мм з усіх сторін.

Така комбінована обробка метала і готових комплектуючих забеспечує якісну обробку ґрунту із неоднорідною структурою, зменьшує налипання та забеспечить довгострокове використання.
Тепер зимова оранка також можлива, беспечна і продуктивна для ґрунту і для техніки.

Ви обераєте, ми допомагаємо!
ТОВ ВІНАГРОТЕХ