Британська компанія Chapmans Ltd виготовляє деталі з покритям (напилення) карбіду TM VULKAN. Ця компанія є одним із європейських постачальників запчастин до сільськогосподарської техніки, що швидко розвивається. Їй довіряють фермери, які вимагають якісних комплектуючих та сервісу в обслуговуванні.

Компанія Chapmans Ltd може запропонувати широкий асортимент високоякісних деталей виготовлених згідно технології обробки металу для сільського господарства.

Виробничі потужності компанії знаходяться в місті Шеффілд, в центрі металургійної промисловості Великобританії.

Компанія Chapmans Ltd, під торговою маркою ARMA, виготовляє леміші і долота з запатентованим карбідним покриттям, методом напилення на деталі по колу, що дозволяє покрити деталі з усіх сторінрівномірно, виключаючи переходи між твердим та м’якими шарами металу в готовому виробі. Зносостійкість такої запчастини на багато вища ніж у деталі виготовленої методом сармайтової наплавки, що має різкий перехід між твердими і м’якими шарами металу у виробі, і багато відкритих зон з шарами м’якого металу, при контакті яких з грунтом деталь швидко зношується.

Метод карбідного покриття по колу розроблений і використовується в світі тільки компанією Chapmans Ltd для виробництва робочих органів плуга, дозволяє підвищити зносостійкість на порядок вище ніж у інших виробників.

Якість

Всі деталі виробляються з дотриманням найсуворіших сандартів якості з використанням хромистої, боровмісної і високовуглицевої сталі з твердістю до 53 HRC.

Точність деталі

Виробничі потужності компанії, оснащені сучасними обладнанням лазерного сканування, програмним забезпеченням для тривимірного моделювання, обладнанням для лазерної обробки високої потужності, верстатами з п’ятикоординатної обробки ЧПУ і механічними формувальними пресами силою 500 тонн. Леміші виготовляються за допомогою горизонтальних штампів, які дозволяють створити навіть найскладніші геометричні форми.

Компанія Chapmans Ltd виробник робочих органів до грунтообробної техніки ТМ VULKAN пропонує великій асортимент запчастин для техніки всіх великих виробників.