Розробники Kverneland потішили нас новинкою, культиватор Turbo T iTiller. Інженери Kverneland з конструювали його таким чином, щоб при мінімальних експлуатаційних втратах досягти оптимально високої продуктивності роботи.

Kverneland Turbo T i-Tiller

З допомогою нового терміналу регулювання ISOBUS рівень і глибина керується безпосередньо з кабіни трактора за натиском кнопки. Для заощадження палива і регулювання глибини є система динамічного контролю тяги «на ходу» OnTheGo, захист рами виконує AutoProtect (автоматичний захист від перевантажень). Всі ці удосконалення на багато заощадять ваш час і паливо, підвисять швидкість роботи без зупинки.

Автоматична Smart Systems Turbo T iTiller разом із системою AutoProtect встановлює всі гідроциліндри одночасно. Регулюючи перенавантаження зі сторони в сторону або ззаду, чи спереду, контролюється глибина занурення в ґрунт, і тиск в гідравлічних системах. Smart Systems контролює і реагує на надмірне чи не виправдане навантаження на культиватор, піднімаючи його убезпечуючи від зламу. Ця система працю

є не дивлячись який ґрунт і не зупиняючись на під лаштування.

Автоматична Smart система глибини і система динамічного контролю тяги OnTheGo допомагають оператору максимально комфортно керувати культиватором Turbo T iTiller. Інтелектуальна система культиватора Turbo T iTiller допомагає регулювати його на оптимальній швидкості не зменшуючи комфорт оператора, продовжуючи строк використання. Заощаджуючи паливо, час і кошти, зберігаючи навколишнє середовище без ущільнення ґрунту.