Новий валокоутворювач від KUHN Merge Maxx 1090Новий валокоутворювач від KUHN Merge Maxx 1090 очікують у вересні цього року, він матиме захват від майже 9м до 11м. Має паси злиття, які працюють у двох напрямках чим забезпечують декілька варіантів викладки валків: по центру, зліва або з права, або по обидва боки.Новий валокоутворювач від KUHN Merge Maxx 1090

Ширина валків може регулюватися від 1м до 2,20м, таким чином можна регулювати час роботи валкоутворювача KUHN Merge Maxx 1090. Завдяки саморегулюючим роликам, які встановлені в передній та бічних частинах KUHN Merge Maxx 1090, автоматично регулюється положення. Таким чином забезпечують постійну подачу покосу водночас підсушуючи його повітрям, чим полегшує подальшу роботу іншої техніки. Заощаджуючи ваш час і паливо.

Новий валокоутворювач від KUHN Merge Maxx 1090Так новий валокоутворювач від KUHN Merge Maxx 1090, через свою унікальну конструкцію, забезпечує чистий збір покосу у валок без домішок сміття і ґрунту. В цьому йому допомагають зчленовані полози і потужні пружини LIFT-CONTROL.

Валокоутворювач від KUHN Merge Maxx 1090 може працювати з різними видами рослин, навіть із самими ніжними так, як делікатно збирає покіс не змінюючи швидкість, зберігає цінність врожаю. Таким чином зменшує час роботи і використання палива навіть при зборі вологих або тяжких рослин.

Зручний при транспортуванні, він складається до 8м у довжину, 3м у ширину і висота 3,50м.